Калкулатор паушалног пореза

Радионица: „Како остварити пословне циљеве и изградити лични/employer бренд уз помоћ Linkedin платформе“

Привредна комора Србије организује радионицу под називом „Како остварити пословне циљеве и изградити лични/employer бренд уз помоћ Linkedin платформе“.

Циљ радионице је да се полазници упознају са могућностима глобалне професионалне платформе за умрежавање и едукацију, као и на који начин је најбоље могу користити за остварење својих пословних циљева и унапређење личног/пословног бренда.

Обука је намењена малим и средњим предузећима, породичним фирмама, великим компанијама, појединцима, свима који желе да унапреде наступ на глобалној професионалној мрежи.

Неке од тема које ће се обрађивати су упознавање са платформом, врсте садржаја на linkedin-у, компанијске странице, linkedin алгоритам, употреба AI, инспирација и упутство за креирање садржаја.

Датум одржавања обуке је 18. јун 2024. од 10h до 16h, на локацији Теразије 23 (мала сала на другом спрату), а постоји могућност праћења као вебинар.

Котизација износи 14.500 динара по учеснику (без ПДВ).

Пријава је могућа путем линка


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија