Калкулатор паушалног пореза

Пријавa за програм GREENTECH STARTAP

Програм је намењен стартап тимовима у најранијој фази развијања пословне идеје. Програм обезбеђује серију обука, менторских сесија прилагођених специфичним потребама стартапа као и финансијску подршку од стране Научно технолошког парка Чачак за развој прототипа или производа са минималним функционалностима (тзв. MVP-а) који може да се тестира на тржишту.
Циљ зелене економије је смањење ризика за животну средину и еколошке ресурсе, односно одрживи развој без уништавања животне средине. Зелена економија је резултат настојања да економија постане еколошки напреднија, стварајући равномеран и позитиван утицај на друштво и животну средину. Развитком зелене економије у нашој земљи подстиче се развој привреде, технолошки напредак, развој еколошке културе и еколошког знања, иновативност, очување животне средине.

Програм спроводи Научно технолошки парк Чачак са организацијама за подршку пословању:
⮚ Бизнис иновациони центар Крагујевац;
⮚ Центар за развој иновационе делатности Врњачка Бања;
⮚ Регионална развојна агенција Златибор из Ужица.

Пријаве су отворене од 18.01.2023. године, а крајњи рок за доставу пријава за учешће на програму је 20.02.2023. године у 12 часова.

Више информација можете пронаћи у Јавном позиву

Извор: Научно технолошки парк Чачак


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија