Калкулатор паушалног пореза

Презентација РБХ - новог сервиса за повезивање домаћих команија

Привредна коморе Србије покренула је почетком ове године нови сервис услуга: Responsible Business Hub – (RBH) који подржава Немачка развојна сарадња, а спроводи Немачка организација за међународну сарадњу GIZ у оквиру пројекта “Иницијатива за глобалну солидарност”. 

RBH служиће као сервисни центар за информисање и повезивање домаћих компанија по питању нових захтева у ланцима добављача, у делу заштите људских права и права радника и еколошког дју дилиџенса (due diligence). 

Привредна комора Србије - RBH и  ПКС-Привредна  комора Београда у сарадњи са регионалним привредним коморама  Панчева, Пожаревца, Сремске Митровице, Ваљева и Ужица, позивају на презентацију новог сервиса где ће привредници који већ извозе на Немачко тржиште или су укључени у ланце добављача немачких компанија, као и све оне привредне субјекте који планирају укључивање у ове ланце вредности  како би  се упознали са услугама  за подршку RBH. У исто време појасниће се све што нови немачки Закон о дју дилиџенсу (due diligence) у ланцима  снабдевања доноси пред наше привреднике.

Учешће је бесплатно уз обавезну пријаву учешћа најкасније до краја дана 5. јуна  2023. године. 

Регистрација се врши путем линка.

Извор: Привредна комора Србије


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија