Калкулатор паушалног пореза

ПОРЕСКЕ ОЛАКШИЦЕ ЗА ИНОВАТИВНЕ И ВИСОКОТЕХНОЛОШКЕ КОМПАНИЈЕ У СРБИЈИ

У четвртак, 17. новембра, са почетком у 10ч (окупљање учесника од 09:30) у Научно-технолошком парку Чачак, биће одржана бесплатна обука намењена лицима која обављају рачуноводствене, књиговодствене и ревизорске послове, као и послове пореског и финансијског саветовања.

 

Полазницима ће бити представљен актуелни пакет пореских олакшица за иновативне и високотехнолошке компаније, попут пореског ослобођења за осниваче стартапова, запослене на Р&Д пословима и увећаног одбитка за трошкове истраживања и развоја.

Обуку ће водити Драган Агатуновић, координатор за пореску контролу у Пореској управи и Игор Лончаревић, партнер и руководилац одељења за пореске и правне послове у компанији КПМГ.

Свим полазницима биће додељени сертификати о завршеној обуци, а списак сертификованих књиговођа/ревизора/саветника биће јавно доступан на сајтовима организација подршке. 

Максималан број пријава за обуку је 40, док ће евиденција истих бити вршена по времену пријема пријаве. За додатне информација можете се обратити сарадници за регулаторну реформу у НАЛЕД-у, Невени Јањић на мејл n.janjic@naled.rs.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија