Калкулатор паушалног пореза

Основе еТрговине „Како се осмишљава, креира и води успешна еПродавница у доба вештачке интелигенције“

Привредна комора Србије(ПКС) организује дводневну обуку на тему еТрговине „Како се осмишљава, креира и води успешна еПродавница у доба вештачке интелигенције“ која пружа кључна знања и алате за успех на дигиталном тржишту.

Обука је намењена компанијама које започињу процес креирања е-продавнице, компанијама које желе да унапреде ефекте постојеће еТрговине, менаџерима и руководиоцима сектора који су укључени у послове еТрговине, власницима и директорима компанија, запосленима из области трговине, продаје, ИТ-а и маркетинга, као и свим осталим запосленима који су укључени или заинтересовани за еТрговину.

Циљ обуке је стицање знања и алата који ће уштедети време, новац и ресурсе за планирање, креирање и управљање еТрговином.

Датум одржавања је 24. и 25. април, од 10h до 16h, на адреси Теразије 23, мала сала 2. спрат. Обуку је могуће пратити путем вебинара.

Котизација износи 15.200 динара по учеснику (без ПДВ-а).

Предавач је Драган Варагић, интернационални сертификовани консултант за дигиталну трансформацију и познати блогер, са 25 година професионалног искуства из области унапређења дигиталног пословања, маркетинга и продаје.

Више информација о темама обуке можете погледати овде.

Пријава је могућа путем линка.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија