Калкулатор паушалног пореза

Обука из области медицинских средстава на тржишту

Привредна комора Србије у сарадњи са Агенцијом за лекове и медицинска средства Србије, организује едукацију из области медицинских средстава која ће покрити теме увођења нове европске номенклатуре за медицинска средства (EMDN) у национални оквир и праћења медицинског средства на тржишту.

У Службеном гласнику бр.6 од 27.01.2023.године објављен је Правилник о измени и допуни Правилника о регистрацији медицинског средства. У Обрасцу Захтева за регистрацију који је саставни део Правилника о регистрацији медицинског средства уведене су нове категорије медицинског средства у складу са новом ЕУ номенклатуром (EMDN- European Medical Device Nomenclature). На едукацији чланице ће имати прилику да се упознају са начином интегрисања нове европске номенклатуре медицинских средствава (EMDN), односно групе генеричких медицинских средства (EMDN-SRB) у регулаторне и информационе оквире Агенције за лекове и медицинска средства Републике Србије.

Сви заинтересовани могу се пријавити преко линка. 

Извор: Привредна комора Србије


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија