Калкулатор паушалног пореза

Б2Б сусрети у оквиру Сајма туризма у Београду

Привредна комора Србије у сарадњи са Београдским сајмом и Европском мрежом предузетништва Вас позива да се пријавите на међународне пословне сусрете који се одржавају у оквиру 44. Међународног сајма туризма 23. и 24. фебруара 2023. године у Београду. 

Овај сајам, као један од најпосећенијих у региону, креирао је амбијент у коме се спајају понуда и потражња, тако да је фокус догађаја и на пословним контактима учесника и пословних посетилаца гостију из земље, региона, као и традиционалних тржишта где наши људи путују и оних одакле нам долази највећи број туриста. С тим у вези, и ове године биће организовани дводневни Б2Б сусрети, на којима ће сви регистровани учесници имати прилику да се састану са представницима бројних компанија, на унапред заказаним састанцима.

Б2Б састанци одржаће се 23. и 24. фебруара 2023. године, према следеће распореду:

• 23.02.2023. од 11:00 до 17:00

• 24.02.2023. од 10:30 до 17:00

За учешће на овим сусретима, потребно је да се региструјете на Б2Б платформу. Рок за регистрацију је 15. фебруар 2023. године.

Више информација о Сајму туризма доступно је на сајту Београдског сајма.

Извор: Привредна комора Србије


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија