Калкулатор паушалног пореза

InterConnect Б2Б конференција за пословно повезивање

InterConnect Б2Б конференција за пословно повезивање одржаће се 17. и 18. априла у хотелу Хилтон у Београду. Како је наведено на сајту Привредне коморе Србије, ове године је фокус на секторима: индустријских производа и машина, пластике, гуме и обраде метала.

InterConnect један од најзначајнијих и највећих пословних догађаја у региону, окупиће представнике водећих европских компанија заинтересованих да успоставе добављачке ланце на Западном Балкану, мала и средња предузећа из региона, као и међународне експерте и топ менаџере са циљем да договоре нове послове и сарадњу.

Прошлогодишњи InterConnect имао је веома запажене резултате – 110 представника српских и компанија са Западног Балкана састало се са представницима 17 средњих и великих компанија из Немачке, Швајцарске, Италије, Шведске и Пољске, а одржали су 250 Б2Б састанака. Купци су тада обишли 22 компаније у Србији за два дана, а већ су закључена и два уговора, иако читав процес траје у просеку 18 месеци.

Све заинтересоване компаније могу да се пријаве до 12. априла 2024.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија