Калкулатор паушалног пореза

Бесплатне обуке за привреднике о условима за конкурисање за кредите за трајна и обртна средства и инвестиционе кредите у оквиру програма Фонда за развој

Фонд за развој Републике Србије у наредном периоду ће, у сарадњи са Привредном комором Србије, организовати низ бесплатних обука за привреднике о условима за конкурисање за кредите за трајна и обртна средства и инвестиционе кредите у оквиру програма који Фонд спроводи са Европском инвестиционом банком.

Прва у низу обука биће одржана у петак, 23. фебруара 2024. године са почетком у 11.00 часова, у Сава Центру, сала МР9, Нови Београд, Милентија Поповића 9.

Циљ обука је да се привредницима пруже релевантне информације о условима и поступку конкурисања и неопходној документацији, као и да привредници у директном контакту са експертима Фонда добију одговоре, савете и упутства, како би што успешније конкурисали за средства и унапредили пословање.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија