Калкулатор паушалног пореза

Бесплатне, сертификоване, обуке намењене лицима која обављају рачуноводствене, књиговодствене и ревизорске послове, као и послове пореског и финансијског саветовања

НАЛЕД организује 22.12.2022. од 10:00, у Научно-технолошком парку Београд бесплатне, сертификоване, обуке намењене лицима која обављају рачуноводствене, књиговодствене и ревизорске послове, као и послове пореског и финансијског саветовања.

Полазницима ће бити представљен актуелни пакет пореских олакшица за иновативне и високотехнолошке компаније, попут пореског ослобођења за осниваче стартапова, запослене на Р&Д пословима и увећаног одбитка за трошкове истраживања и развоја.

Обуку ће водити Драган Агатуновић, координатор за пореску контролу у Пореској управи и Игор Лончаревић, партнер и руководилац одељења за пореске и правне послове у компанији КПМГ.

Свим полазницима биће додељени сертификати о завршеној обуци, а списак сертификованих књиговођа/ревизора/саветника биће јавно доступан на сајтовима организација подршке.

За пријаву на обуку можете се обратити сарадници за регулаторну реформу у НАЛЕД-у, Невени Јањић на мејл n.janjic@naled.rs.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија