Калкулатор паушалног пореза

Бесплатнe обукe за привреднике о условима за конкурисање за повољне кредите

У наредном периоду Фонд за развој заједно са Привредном комором Србије организоваће бесплатне обуке за привреднике.

Састанци о условима за конкурисање за кредите за трајна и обртна средства и инвестиционе кредите у оквиру програма који Фонд спроводи са Европском инвестиционом банком биће одржани 14. марта у Нишу и 25. марта у Новом Пазару.

Како се наводи на сајту Фонда, обуке су намењене свима којима недостаје подршка за развој бизниса, привредницима чије идеје о пословању захтевају и финансијску помоћ и заинтересованима за приступ информацијама на који начин је могуће да учествују и добију неопходна средства из фондова Европске уније која, по повољним условима, пласира Фонд за развој Републике Србије.

Европска инвестициона банка је банка Европске уније и своја средства, између осталог, пласира са циљем подршке малим и средњим предузећима која промовишу вредности и пословну политику ЕУ. Са Фондом за развој Републике Србије има успешну сарадњу, а кредитна линија која је недавно активирана нуди средства по веома повољним условима.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија