Калкулатор паушалног пореза

Зашто да се пријављујем на еУправу квалификованим електронским сертификатом?

Пријава квалификованим електронским сертификатом обезбеђује висок ниво поверења у идентитет корисника и означава се као пријава високог нивоа поузданости. Кориснику који се на овај начин пријави су доступне све услуге. Он може самостално да постави лозинку и тако омогући себи пријаву корисничким именом и лозинком, изда себи параметре за активацију мобилне апликације ConsentID, као и да себи изда квалификовани електронски сертификат у клауду и електронски потписује документа.

За правилно коришћење квалификованих електронских сертификата неопходно је да на свом рачунару инсталирате софтвер сертификацоног тела које Вам је издало сертификат, јер без тога није могуће користити квалификоване електронске сертификате.

Осим за потребе регистрације, Ваш квалификовани електронски сертификат можете користити и у друге пословне сврхе – на пример, за потписивање финансијских извештаја које достављате Агенцији за привредне регистре или приликом коришћења апликације еПорези Пореске управе.


Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија