Калкулатор паушалног пореза

Електронска евиденција пословних лиценци

На овом линку можете пронаћи ажурирану радну верзију електронске Евиденције пословних лиценци.

Ова Евиденција обухвата укупно 1310 административних поступака, који су идентификовани као пословне лиценце, одн. који представљају услов за обављање одређене пословне делатности. У складу са до сада оствареним резултатима програма е-ПАПИР, део поступака који су били укључени у радну верзију Евиденције је престао да постоји, део поступака је измењен, а у сарадњи са надлежним институцијама, у ажурирану Евиденцију уврштени су и поступци који нису били део радне верзије.

У оквиру ажуриране Евиденције, пословне лиценце разврстане су у 15 различитих области. Претрагу Евиденције могуће је вршити на два начина: избором жељене области на насловној (почетној) страни (након што курсор добије облик шаке) или избором одговарајућег листа (енг. sheet) у подножју насловне (почетне) стране. На насловној (почетној) страни Евиденције налази се и поље „Све пословне лиценце“, које пружа увид у све идентификоване пословне лиценце. Поред назива, Евиденција пружа и информације о издаваоцу, као и линк на којем се могу пронаћи основни подаци о административном поступку (општи подаци, правни основ, сврха и опис административног поступка, потребна документација, финансијски издаци и остали елементи административног поступка).


Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија